88_2023_01.Sigma_LP-slider_1920x600_20procent
Sigma actie!

De voordelen van Sigma Pearl Clean Matt

  • Kras- en slijtvaste watergedragen, lakverf voor binnen 
  • Zeer goed reinigbaar, glanst niet op
  • Bestand tegen intrekken van vlekken
  • Geschikt voor wanden die vaak gereinigd worden
Sigma S2U Allure Gloss!

Sigma Muurverf: Verf van hoge kwaliteit

Met binnenmuurverf kan je je huis lekker opfrissen of een warme sfeer creëren door het toevoegen van kleur. Sigma muurverven zijn in alle kleuren te mengen.

Zin om de muren aan te pakken, maar nog niet zeker in welke kleur? Sigma Voice Of Colour helpt bij het kiezen van de juiste kleur voor het hele huis. Ben je op zoek naar inspiratie? Klik dan hier. Je staat er versteld van hoe snel je met een emmer muurverf je eigen transformatie kan creëren.

Kom naar de winkel en ontvang nu 20% korting op Sigma muurverven!
Actie geldig t/m 18 februari 2023

We hebben verschillende Sigma muurverven in ons assortiment, kom naar de winkel en laat je adviseren welke Sigma verf het meest geschikt is voor jouw klus. We kunnen alle Sigma muurverven in elke gewenste kleur voor je mengen!

Colors@Home Annemarie dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Annemarie snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Harderwijk bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen